Saturday, December 3, 2011

De wereld is 12.000 keer groter dan Nederland!

Een verademing!  360 ('drie-zestig') is een nieuw tijdschrift dat de beste en meest relevante artikelen uit de internationale pers bundelt. De artikelen zijn garangschikt per continent. Het leuke van 360 is dat je het nieuws uit het buitenland in het Nederlands krijgt en soms gaan die stukken over Nederland zelf,bijvoorbeeld het stuk over de privatisering van de Nederlandse postbezorging uit London Review of Books.

 Met de Courier International als inspiratiebron en partner heb je natuurlijk al een mooie start! Artikelen uit: de The New York Times, The Economist, Le Monde, Der Spiegel, The Daily Beast, El País en Wired, maar ook de Asharq Al-Awsat, Semana, Respekt, Next (de Nigeriaanse) of Caijing Magazine zijn voorbeelden van de in totaal ruim 900 nieuwsbronnen waaruit 360 een zorgvuldige keuze maakt.

Elke editie wordt een gevarieerde selectie aangeboden van achtergrondverhalen, analyses, reportages, interviews en essays uit verschillende bronnen die samen een scherp en evenwichtig wereldbeeld vormen en het begrip van de wereld helpen te vergroten

BESTEL NU 

No comments:

Post a Comment