Monday, April 5, 2010

Trunk

Eén van de leukste, mooiste en meest bizarre tijdschriften in ons assortiment is het nieuwe Trunk. Trunk Volume 1 is een klein, maar prachtig ontworpen boekje over haar. Ja, je leest het goed. Haar is mooi en vies tegelijk, zit op zeer uiteenlopende plaatsen op het menselijk lichaam maar ook op dat van dieren of (plots veel minder aangenaam) in je eten. Haar is belangrijk in ontelbare culturen en is het onderwerp van evenzovele mythen en sprookjes. Eigenlijk heel gek dus, dat er nooit eerder een tijdschrift gewijd is aan dit bijzondere, alomaanwezige deel van ons aller bestaan.
Trunk bevat essays en verhalen, is onderzoekend en grappig tegelijk en is vooral rijkelijk geïllustreerd met fotografie, tekeningen, schilderijen, afbeeldingen van tentoonstellingen, strips...en meer.
En Trunk laat het hier niet bij. Elk nieuw deel van het boekje belooft een ander deel van het menselijk lichaam te onderzoeken in tekst, fotografie, kunst en design. Ik kan nu al niet meer wachten op de volgende - klein, fijn, interessant, grappig en waanzinnig mooi.
Trunk €33,30

No comments:

Post a Comment